Antena Căutare

Românii au sărbătorit revelionul în trafic, pe Valea Prahovei! Tinerii s-au distrat în mașini

A fost o noapte de vis şi pentru cei care au ales să petreacă revelionul la Munte. Zăpada, muzica de pe pârtii şi voia bună au întregit atmosfera de sărbătoare. Însă pentru unii, trecerea în noul an a fost cum nu s-ar fi aşteptat. 2020 i-a prins în trafic, pe Valea Prahovei. Cum au petrecut tinerii direct pe Drumul Naţional 1 chiar la trecerea dintre ani.

Sunt imagini de poveste ale unui revelion petrecut pe pârtie. S-au bucurat de ele cei care au ales staţiunea Păltiniş din Sibiu. Mai puţin norocoşi se pot declara însă turiştii aflaţi pe mult prea cunoscuta Vale a Prahovei.

Captivi în traficul infernal dintre staţiuni, mulţi români au prins miezul nopţii pe DN 1. Şi au improvizat.

O atmosferă mai puţin obişnuită a fost şi la Băile Felix. Dacă unii au preferat spuma party, alţii s-au gătit ca la galele fastuoase de la Hollywood. S-au îmbrăcat în costume ca în anii 1920.

Şi turiştii care au ales Băile Herculane pentru petrecerea de Noul An au făcut o alegere potrivită. S-au putut bucura de apele termale cu temperaturi chiar şi de 60 de grade celsius.

Sfântul Vasile, considerat ”păzitorul de duhuri rele”, este sărbătorit astăzi. Obiceiuri şi tradiţii... Testul momentului! Puteți vedea cercurile din această imagine? „Este dificil”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x