"Mai nou, unii se distrează dând foc pisicilor pe stradă". O tânără din Mangalia a găsit bietul animal ars, pe stradă: "Nu înţeleg cu ce a greşit săraca fiinţă"

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret, mai ales în România. În fiecare zi, apar fel şi fel de cazuri șocante. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret, mai ales în România. În fiecare zi, apar fel şi fel de cazuri șocante. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

"Mai nou, unii se distrează dând foc pisicilor pe stradă, în Mangalia.... Nu înţeleg cu ce a greşit săraca fiinţă, dar cu siguranţă bipedul are o problemă psihică", mărturisește Luana Sabau, tânăra din Mangalia, care a găsit pisicuța arsă.

Animalul se află acum pe mâini bune, fiind îngrijită și iubită așa cum se cuvine. Nu se cunosc detalii despre autorul faptei îngrozitoare.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri