Antena Căutare

"Mai nou, unii se distrează dând foc pisicilor pe stradă". O tânără din Mangalia a găsit bietul animal ars, pe stradă: "Nu înţeleg cu ce a greşit săraca fiinţă"

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret, mai ales în România. În fiecare zi, apar fel şi fel de cazuri șocante. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret, mai ales în România. În fiecare zi, apar fel şi fel de cazuri șocante. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

"Mai nou, unii se distrează dând foc pisicilor pe stradă, în Mangalia.... Nu înţeleg cu ce a greşit săraca fiinţă, dar cu siguranţă bipedul are o problemă psihică", mărturisește Luana Sabau, tânăra din Mangalia, care a găsit pisicuța arsă.

Animalul se află acum pe mâini bune, fiind îngrijită și iubită așa cum se cuvine. Nu se cunosc detalii despre autorul faptei îngrozitoare.

Accident mortal în Tulcea. Un tânăr de 16 ani a murit în urma impactului... Valul de aer polar a ajuns în România! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x