Antena Căutare

Măicuţele de la Mitropolia Banatului au confecționat mii de cearceafuri şi prosoape pentru bolnavii de coronavirus

Măicuţele de la Mitropolia Banatului vin în ajutorul cadrelor medicale de la spitalele din Timişoara. Lucrează de zor la confecţionarea a mii de cearceafuri şi prosoape pentru bolnavii confirmaţi cu COVID-19, internaţi în Spitalul Judeţean şi cel de Boli Infecţioase.

Până acum, doi kilometri de pânză au fost transformaţi în lenjerie de pat. De dimineață până seara, la foc continuu. Aşa lucrează măicuţele de la Mitropolia Banatului.Din mâinile lor, la final, vor ieşi numai puţin de 1.400 de lenjerii de pat, dar şi 4.000 de prosoape.

Pentru confecţionarea cearceafurilor pentru bolnavi internaţi la Spitalului Judeţean din Timişoara şi Spitalul de Boli Infecţioase măicuţele au cumpărat nu mai puţin de doi kilometri de pânză.

În această perioadă grea Mitropolia Banatului dă o mână de ajutor peste tot unde este nevoie. Şi Clinica de Psihiatrie din Jebel, a primit în dar peste două tonă de legume, mezeluri, zahăr, ulei, iaurturi şi gem, toate pentru bolnavii internaţi aici.

Portul măştilor de protecţie va fi obligatoriu în spaţiile publice din judeţul Galați... Teste rapide pentru a detecta infecţia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Buzău / Testarea s...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x