Antena Căutare

Măicuţele de la Mitropolia Banatului au confecționat mii de cearceafuri şi prosoape pentru bolnavii de coronavirus

Măicuţele de la Mitropolia Banatului vin în ajutorul cadrelor medicale de la spitalele din Timişoara. Lucrează de zor la confecţionarea a mii de cearceafuri şi prosoape pentru bolnavii confirmaţi cu COVID-19, internaţi în Spitalul Judeţean şi cel de Boli Infecţioase.

Până acum, doi kilometri de pânză au fost transformaţi în lenjerie de pat. De dimineață până seara, la foc continuu. Aşa lucrează măicuţele de la Mitropolia Banatului.Din mâinile lor, la final, vor ieşi numai puţin de 1.400 de lenjerii de pat, dar şi 4.000 de prosoape.

Pentru confecţionarea cearceafurilor pentru bolnavi internaţi la Spitalului Judeţean din Timişoara şi Spitalul de Boli Infecţioase măicuţele au cumpărat nu mai puţin de doi kilometri de pânză.

În această perioadă grea Mitropolia Banatului dă o mână de ajutor peste tot unde este nevoie. Şi Clinica de Psihiatrie din Jebel, a primit în dar peste două tonă de legume, mezeluri, zahăr, ulei, iaurturi şi gem, toate pentru bolnavii internaţi aici.

Portul măştilor de protecţie va fi obligatoriu în spaţiile publice din judeţul Galați... Teste rapide pentru a detecta infecţia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Buzău / Testarea s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x