Căutare Live

Mâine, Aura Ion ar fi împlinit 24 de ani! Iată mesajul CUTREMURĂTOR al surorii acesteia. E SFÂȘIETOR!

La două luni de la tragedia din Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, părinții și frații acesteia suferă cumplit. Ba mai mult, această suferință este intensificată de faptul că mâine fata și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

La două luni de la tragedia din Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, părinții și frații acesteia suferă cumplit. Ba mai mult, această suferință este intensificată de faptul că mâine fata și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Pentru că în familia lor nu va mai fi petrecere, sora cea mare a fetei, Mariana, a găsit un mod inedit de a cinsti memoria fetei. Ea a postat pe rețeaua de socializare un mesaj emoționant, ce pur și simplu vă va cutremura.

Iată ce a scris aceasta:

” Pentru Soldățelul meu mic,

Cu tristețe în suflet mă gândesc că mâine ar fi fost o zi importantă, ar fi fost ziua ta de naștere! Pe parcusul anilor am adunat amintiri și zâmbete cu ține! Am mers împreună pe un drum presărat cu speranțe și dorințe mărețe, ne-am clădit și am învățat cum să fim mai buni! Am învățat să ne iubim!

Acum privesc în urmă și nu pot acceptă realitatea, nu pot acceptă faptul că integritatea și principiile pentru care am luptat au fost zdruncinate și pătate de incompetența societății în care trăim! Nu pot acceptă că te-am pierdut!

Păstrez intacte amintiriile cu ține, incandescente încă, tranpuse într-un context tragic, dar tocmai aceste amintiri mă motivează să lupt pentru drepturile noastre că cetățeni ai acestei societăți morbide, latente!

Îmi doresc să îți duc numele mai departe, îmi doresc să pot oferi un pic din darurirea și iubirea ta față de viață; Îmi doresc să păstrez simbolul tău intact și să îl promovez în numele unui bine comun.

Soră mea mică, sper că tot ce am făcut și voi face va fi în asentimentul tău, al convingerilor tale! Darul meu pentru ține, este și va fi amalgamul unor lupte continue, lupte împotrivă statutului meu de om simplu, de a-mi depăși condiția și de a aduce zâmbete pe buzele celor pe care îi iubim amândouă! Voi duce la bun sfârșit tot ce ne-am propusă să facem împreună! Voi ajunge acolo unde ne-am propus să ajungem împreună!
Voi zâmbi și mă voi gândi la ține de fiecare data când voi face un lucru măreț!

Nu voi renunța! Oricât de greu va fi, sacrificul va fi minuscul în comparație cu roadele obținute!

Te iubesc mult, soldățelul meu mic și curajos!

RESPECT AURA ION!

Regrete Eterne!

Cu dragoste,

Mari


Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, s-a prăbușit într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Singurul sat din România care are 28 de biserici!... Polițiști dați în judecată de dansatoarele dintr-un club de striptease...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri