Antena Căutare

Maine incepe Otopeni Air Show 2010

Maine dimineata, la doi pasi de Bucuresti, incepe cel mai important eveniment aviatic al anului. Organizatorii promit ca Otopeni Air Show 2010 va fi si cel mai spectaculos miting al anului.

Vor fi de toate: acrobatii, avioane si elicoptere militare si salturi cu parasutisti. Peste 70 de temerari ai vazduhului vor brazda cerul la Mitingul Aviatic de sambata. Adrenalina si senzatiile tari vor fi intretinute de motoarele ambalate la maximum si de acrobatii greu de uitat.

Mitingul organizat in memoria celor doi mari pionieri ai aviatiei, Aurel Vlaicu si Henri Coanda, va dura mai bine de 3 ore si ii va avea drept protagonisti pe cei mai buni piloti ai momentului. Aproximativ 60 de aeronave civile, sportive si militare, vor brazda cerul, iar spectacolul va fi completat de salturile parasutistilor.

Toti s-au pregatit zile in sir pentru a va putea incanta privirile si a va umple inimile de bucurie. Murdari de ulei, mirosind a benzina, cu zeci de ore de antrenament, pilotii, mecanicii, antrenorii, toti au avut un singur tel: ca maine sa atinga perfectiunea.





Acuzatii de malpraxis la maternitatea din Dorohoi... Primarul comunei Maracineni a fost arestat pentru coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x