Antena Căutare

Maine incepe procesul lui Catalin Voicu la ICCJ

Maine, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, va incepe procesul senatorului Catalin Voicu, acuzat de coruptie. In acelasi dosar vor mai fi judecati si Florin Costiniu, judecator la ICCJ, si oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, toti pentru aceleasi fapte.


Judecatorul Florin Costiniu a fost deferit justitiei pentru complicitate la trafic de influenta, Costel Casuneanu pentru cumparare de influenta in forma continuata, iar Marius Locic, pentru cumparare de influenta, fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie si participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii in legatura cu fapte de coruptie, toate in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au aratat ca, in anul 2009, Catalin Voicu a pretins de la inculpatul Costel Casuneanu, in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro.

Potrivit procurorilor, in perioada iulie - noiembrie 2009, in schimbul foloaselor materiale reprezentand suma de 200.000 euro (pretinsa si primita de Catalin Voicu de la Casuneanu Costel), Florin Costiniu l-a sprijinit pe senator sa intervina pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru a-i determina sa adopte o solutie in favoarea societatii la care omul de afaceri era asociat.

sursa: hotnews

SOCANT! 4 copii au murit asfixiati intr-o lada de faina... Debransatii de la caldura ar putea plati pana la 50% din factura comuna a blocului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x