Antena Căutare

Malonga Parfait a fost arestat pentru trafic de droguri

Fostul realizator de televiziune Malonga Parfait, in prezent angajat al unei directii din Primaria Capitalei, a fost retinut pentru trafic de droguri, dupa ce a fost prins in flagrant de politisti, cand incerca sa vanda 10 grame de cannabis unui om al legii sub acoperire, informeaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Arges, Malonga Parfait Sorin, care in prezent lucreaza ca inspector la Directia de Utilitati Publice aflata in subordinea Primariei Capitalei, a fost identificat si prins dupa ce mai multi consumatori de droguri audiati de politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Arges si procurorii DIICOT Arges au spus ca au achizitionat drogurile de la acesta.

Astfel, a fost organizat un flagrant in Capitala, iar Malonga Parfait a fost prins cand incerca sa vanda cannabis unui politist sub acoperire. De asemenea, in masina acestuia au mai fost gasite 30 de grame de cannabis.

Malonga Parfait, cetatean roman de origine congoleza, urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva. Malonga este cunoscut pentru ca a prezentat, in perioada 2000-2002, emisiunea "Fotbal la Maxx".

Sursa: Antena3.ro

Incepe programul de vaccinare antigripala gratuita! ... Romania, in topul statelor europene cu risc de dezastre naturale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x