Antena Căutare

Mama acționează mai ceva ca un scut uman pentru a-și proteja bebelușul de o grindină teribilă. Așa arată tot corpul ei după ce și-a salvat fetița

O mamă este capabilă să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și păstra copiii în siguranță, indiferent dacă acest lucru implică durere fizică mare, răni sau semne care vor dura o viață. O fată de 23 de ani și copilul ei de patru luni au fost găsiți în agonie în timpul unei furtuni majore în timp ce se aflao într-o excursie pe jos.

O mamă este capabilă să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și păstra copiii în siguranță, indiferent dacă acest lucru implică durere fizică mare, răni sau semne care vor dura o viață. O fată de 23 de ani și copilul ei de patru luni au fost găsiți în agonie în timpul unei furtuni majore în timp ce se aflau într-o excursie.

Corpul australiencei Fiona Simpson a fost complet rănit după ce a trecut printr-o furtună cu grindină împreună cu fiica și bunica ei, femeile călătorind pe o stradă din Australia, îndreptându-se spre casa lor, când deodată pietre de dimensiunea unor mingi de ping-pong au început să cadă din cer.

Simpson nu a ascultat avertismentele meteo, dar la un moment dat a observat că nu poate continua să conducă în aceste condiții meteorologice. "Nu conduceam repede pentru ca nu am putut vedea foarte bine. Nu puteam să văd în fața mea, nici măcar nu vedeam linia de pe șosea ", a dezvăluit Fiona pentru un post de televiziune.

Spune că următorul lucru pe care la auzit a fost o zguduitură mare și din acel moment știa că trebuie să-și protejeze copilul de orice pericol.

"Grindina a început sa vină puternic, geamul din spate, unde era fiica mea, a fost spart", a reamintit Fiona. "A fost foarte înfricoșător, dar nu a existat timp să ne fie teamă ... totul s-a întâmplat atât de repede".

Fără să se gândească de două ori, mama a sărit în spatele mașinii și a acționat ca un scut uman pentru copilul ei. "Am sărit pe bancheta din spate, pe scaunul mașinii, ținând corpul deasupra ei", a spus ea. "M-am uitat în jos și am văzut că țipa, dar nu puteam să o aud nici pe ea, așa de puternică a fost furtuna".

Apoi, parbrizul vehiculului a suferit puternice fisuri, din cauza pietrelor imense, iar apoi a izbucnit. Tânăra de 23 de ani a încercat să-o ajute pe bunica ei, dar tot procesul a fost foarte complicat.

Odată ce furtuna s-a terminat, femeia a condus mașina ei avariată spre casă, unde, după niște urlete imense, a reușit să-i facă pe vecini să cheme o ambulanță.

Abia după ce a primit ajutor specializate, Fiona a realizat și a simțit durerea citraciler de pe întreg corpul. Tânăra nu regretă o secundă sacrificiul pe care l-a făcut pentru fiica sa, fiind conștientă că i se putea întâmpla tot ce este mai rău. "Abia după ce am ajuns în ambulanță am realizat că, dacă nu aș fi făcut-o, ea (bebelușul) ar fi putut fi grav rănit sau chiar mort (...)", a spus mămica tânără și curajoasă.

Un gest minunat pe care doar o mamă îl poate face oricând pentru copiii ei!

Noiembrie 2018. Ce sărbători religioase cu cruce roșie sunt luna aceasta... PROTEST în fața Primăriei Capitalei! 50 de taximetriști au intrat în GREVA FOAMEI din cauza autorităților locale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x