Antena Căutare

A lovit din nou! Mama bătăușă din Vaslui s-a săturat să își abuzeze propriii copii, așa că a umplut de sânge o femeie nevinovată: „Ea dacã nu bate pe cineva, nu se poate”

Tatiana Nedelcu a devenit cunoscută după ce o înregistrare în care își lovea cu sălbăticie copilul în vârstă de 10 ani a fost făcută publică. Se pare că mama bătăușă a lovit din nou: a umplut de sânge o consăteancă!

Tatiana Nedelcu a devenit cunoscută după ce o înregistrare în care își lovea cu sălbăticie copilul în vârstă de 10 ani a fost făcută publică. Se pare că mama bătăușă a lovit din nou: a umplut de sânge o consăteancă!

Tatiana Nedelcu, femeia filmată în timp ce își bătea copilul, a lovit din nou! Părăsită de soț, cu copiii luați în grija statului, mama bătăușă nu dă semne că se potolește. În urmă cu două seri, după o rundă zdravană de băut, a umplut de sânge o consăteancă, după ce și-a amintit că soțul ei i-ar fi făcut femeii ochi dulci.

Din povestirile vecinilor, mama bătăușă ar fi mers la casa unei prietene. Acolo, după mai multe pahare consumate, Tatiana Nedelcu s-a răzbunat pe Elena, femeia pentru care soțul ei ar fi făcut o pasiune.

Atacul nu a fost spontan. Elena a fost atrasă în cursă de mama bătăușă și prietena ei. Presupusa amantă a crezut că era invitată la o seară „între fete”. Adevărul a fost cu totul altul. Din clipa în care a pășit în casă, a fost confruntată de Tatiana Nedelcu, care a întrebat-o dacă „este adevărat că bărbatul ei ar fi bâjbâit-o mai demult”. Elena nu ar fi apucat nici sã termine de exclamat „Doamne ferește”, căci femeia s-a năpustit asupra ei cu o violență ieșită din comun, scrie vremeanouă.ro

„Doamne ferește, știți cum era săraca fată? Ca un animal hăituit. Speriată, fugea pe drum, bătută cum era. Avea părul smuls din cap. Elena e o femeie cuminte, la casa ei, măritatã. Are doi copii. Am înțeles, din ce a povestit, că doar cât a întrebat-o dacă a bâjbâit-o bărbatul ei, iar când Elena a dat să spună că nu, Doamne ferește, nu a mai apucat să zică alte cuvinte. A dat în ea cât a putut. A târât-o de păr. Și e nevinovată. Ce treabă să aibă Elena cu bărbatul Tatianei? Nicio treabă. Că doar suntem aici, cu toții, în sat. Basarabeanca, în schimb, nu avea pe cine bate la ora aceea, că ea, la băutură, dacã nu bate pe cineva, nu se poate”, au povestit cei din Arsura.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție confirmă incidentul:

„S-a înregistrat, într-adevăr, o plângere în acest caz, pentru loviri și alte violențe. Se fac cercetări. Mai multe detalii din anchetă, deocamdată, nu pot fi făcute publice.”

Un italian și-a pus capăt zilelor din dragoste pentru o româncă de 30 de ani: ”Sunt banii mei îi dau cui vreau!”... Declinul demografic a încetinit în februarie, datorită scăderii mortalităţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x