Antena Căutare

Mama copiilor bătuți și amenințați cu moartea de tată s-a întors în țară! În ce condiții poate să-i ia pe micuți

A trecut o săptămână de când cazul copiilor bătuți de tată a scandalizat opinia publică, iar acum mama acestora s-a întors din Anglia și a mers să-și vadă micuții care se află în grija unei bunici. 

A trecut o săptămână de când cazul copiilor bătuți de tată a scandalizat opinia publică, iar acum mama acestora s-a întors din Anglia și a mers să-și vadă micuții care se află în grija unei bunici.

La scurt timp după ce au fost bătuți și filmați de tatăl lor, copiii au fost luați de acasă și duși la una dintre bunici de către reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului. Cei doi vor fi luați de mamă, însă, numai dacă femeia va demonstra că poate să aibă grijă de ei.

Autorităţile au început o anchetă, iar femeia şi rudele sale se află la Primăria din Nicoreşti pentru a discuta cu reprezentanţii autorităţilor.

”Mama trebuie să demonstreze că poate avea grijă de copii. Are toate drepturile asupra copiilor, are drepturi legale ca orice mamă. Se face o anchetă, sunt întrebaţi şi ceilalţi membri ai familiei despre situaţia creată”, a declarat directorul adjunct al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, Ciprian Groza, potrivit Mediafax.

Incidentul teribil a avut loc în urmă cu opt zile în comuna Nicoreşti din judeţul Galaţi. În imaginile foarte violente apar cei doi copii, o fată de cinci ani şi un băiat de doi ani, care sunt bătuţi crunt de tatăl lor. Părintele filmează întreaga scenă şi îi ameninţă pe copii că îi omoară. Tatăl violent nu se opreşte din lovituri, deşi copiii plâng şi la un moment dat cad din pat din cauza palmelor primite. Ulterior, bărbatul a trimit filmarea soției, iar o rudă a alertat Poliția. Acum, agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


România, pe primul loc în Europa la drumuri ”mortale”! Două mii de persoane și-au pierdut viețile pe șoselele noastre, î... Bărbat reţinut de poliţişti după ce ar fi furat mai multe biciclete din Sectorul 5 al Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x