Antena Căutare

Mama Cristinei Țopescu, mesaj sfâșietor pentru fiica ei! Ce i-a scris pe o coroană de flori. „Iubirea vieții mele”

Mama Cristinei Țopescu i-a scris un mesaj sfâșietor fiicei ei, pe o coroană de flori pe care i-a adus-o la capela Cimitirului Bellu, unde a fost dus, miercuri, sicriul jurnalistei.

Mama Cristinei Țopescu, mesaj sfâșietor pentru fiica ei! Ce i-a scris pe o coroană de flori. „Iubirea vieții mele”
Mama Cristinei Țopescu și sicriul jurnalistei.

De la capela Cimitirului Bellu, sicriul Cristinei Țopescu va fi dus, joi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a spus că vrea să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința.

Cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru, mama Cristinei Țopescu, Rodica Țopescu, i-a adus fiicei ei o coroană de gerbere roșii, cu mesajul „Iubirea vieții mele! Mămica”.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în locuința ei. Surse din INML spun că jurnalista a murit în somn, cel mai probabil cu puțin înainte de Anul Nou. Cristina Ţopescu avea 59 de ani.

Noi reguli de circulație! Cine și cum va avea voie să circule cu trotinetele electrice în România! Ce sancțiuni vor pute... Drama fetiței din Galați continuă! Bătută de mamă și aruncată în frig să înghețe, a primit o nouă lovitură din partea fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x