Dezvăluire cutremurătoare despre femeia ucisă de fostul concubin, sub ochii fiicei. Ce a făcut timp de 12 ani: ”Tot timpul a trăit în teroare!”

Ameninţată şi terorizată timp de 12 ani, mama din Baia Mare care a fost ucisă în faţa fetiţei ei de numai trei ani păstra toate dovezile coşmarului pe care-l trăia. Femeia nota într-un jurnal toate ameninţările fostului iubit. Voia să-şi recupereze copilul pe care judecătorii îl încredinţaseră tatălui, aşa că la ultima întâlnire a înregistrat discuţia cu bărbatul.

”Eu te asigur că săptămâna asta tu o să plângi foarte mult!”, îi spunea bărbatul. Iar urmările au fost tragice pentru mama de 37 de ani.

Femeia care îşi vizita zilnic fetiţa încredinţată de judecători tatălui a fost găsită moartă în garsoniera închiriată de fostul concubin. Poliţiştii bănuiesc că ar fi fost ucisă chiar sub ochii copilei de trei ani.

Întâmplare cumplită! Un copil de trei ani a văzut cum propriei mame îi este zdrobit capul, cu sânge rece, de tatăl lui

”Bănuit de omor este fostul concubin al femeii în vârstă de 47 de ani, faţă de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetul Marmaţiei.”, potrivit Florinei Meteș, de la IPJ Maramureș.

Medicii psihiatri trebuie să stabilească dacă bărbatul a avut discernământ în momentul în care a ucis-o pe mama fiicei lui. Cu toate acestea, cunoscuţii femeii spun că tânăra trăia în teroare de ani de zile.

”Când era la fată, ea nu avea dreptul să răspundă la telefon. Nu aia, nu aia, nu aia. Se temea de el. Cel mai mult a stat la fată cinci ore sau șase.”, a povestit colega femeii ucise.

Colegele tinerei au presimţit o nenorocire şi l-au sunat pe iubitul actual al acesteia. Bărbatul a fost cel care a alertat poliţia.

Ramona a fost ucisă cu sălbăticie, pentru că a vrut să își viziteze fetița! Copila, de doar trei ani, a fost martorul crimei

La sosirea oamenilor legii, fostul concubin era cu fetiţa în faţa blocului şi a refuzat să deschidă uşa garsonierei. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în baie, după ce proprietarul locuinţei a adus cheile de rezervă.

Fetiţa este în acest moment în grija unui asistent maternal. Asistenţii sociali vor încerca să găsească o rudă care să aibă grijă de ea. Dacă va fi găsit vinovat, tatăl copilului riscă 25 de ani de închisoare.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri