Antena Căutare

I-a dus pe un câmp și a plecat! Mama din Botoșani care și-a lăsat copiii să moară de foame și frig: "La orfelinat cu ei!"

I-a născut deși nu și-a dorit nicio clipă să le fie mamă. Femeia care a dat viață a doi copii, pe care i-a dus pe un câmp și i-a lăsat să zacă ore bune în frig și fără mâncare, a mai încercat să scape de ei. Nu i-a vrut niciodată, așa că nu a avut nicio urmă de regret atunci când i-a văzut pe cei mici că se uită lung după ea și strigă: "Mama, mama, unde pleci?". Copiii au fost găsiți rătăcind de o femeie care a anunțat poliția. Tânăra de 26 de ani i-a abandonat și a mărturisit că vrea să-i dea la orfelinat.

I-a născut deși nu și-a dorit nicio clipă să le fie mamă. Femeia care a dat viață a doi copii, pe care i-a dus pe un câmp și i-a lăsat să zacă ore bune în frig și fără mâncare, a mai încercat să scape de ei. Nu i-a vrut niciodată, așa că nu a avut nicio urmă de regret atunci când i-a văzut pe cei mici că se uită lung după ea și strigă: "Mama, mama, unde pleci?". Copiii au fost găsiți rătăcind de o femeie care a anunțat poliția. Tânăra de 26 de ani i-a abandonat și a mărturisit că vrea să-i dea la orfelinat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, femeia care și-a abandonat cei doi copii are acum dosar penal și și-a dat acceptul ca cei mici, de patru, respectiv șase ani să fie duși într-un centru de plasament și lăsați în grija statului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei citate, cei doi copii găsiți duminică după-amiază, pe un câmp din comuna Ungureni, județul Botoșani, au fost internați momentan în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

O femeie i-a văzut rătăcind pe câmp și a mers la ei, iar micuții au spus că au plecat de sâmbătă de acasă și că în noaptea de sâmbătă spre duminică au înnoptat la un străin. Ulterior, mama a fost depistată de poliție, mai scrie publicația locală.

Bărbat de 44 de ani, mort în brațele soției, după ce medicii de la Urgențe l-au trimis acasă: ”Ce, te-ai învăţat să vii ... I s-a stins bebelușul în pântece și a văzut cum medicul l-a azvârlit într-o găleată! Drama sfâșietoare a unei mame: ”L-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x