Antena Căutare

Mama fetei care a fost abuzată de tatăl vitreg refuză să-l părăsească pe agresor: ”Am investit în gospodărie. E casa lui!”

Ancheta în cazul adolescentei din Vaslui care a fost abuzată de tatăl vitreg scoate la iveală detalii cumplite. Mai mult de atât, mama fetei refuză să-l părăsească pe agresor. 

Ancheta în cazul adolescentei din Vaslui care a fost abuzată de tatăl vitreg scoate la iveală detalii cumplite. Mai mult de atât, mama fetei refuză să-l părăsească pe agresor.

Adolescenta le-a povestit anchetatorilor că a fost abuzată de tatăl ei vitreg timp de un an de zile, însă i-a fost frică să-l reclame. Sâmbătă seară, însă, ea i-a cerut unei prietene telefonul mobil și a sunat la 112, unde a povestit că era agresată sexual de tată atunci când mama era plecată la serviciu.

Citește și: Abuzată sexual ani întregi de către cel care i-a fost profesor. "M-a dus acasă la el pentru a face sex în timp ce soția lui era la muncă. Aveam doar 13 ani..."

Mama fetei, care lucrează în Bârlad, nu a bănuit nicio clipă ce i se întâmpla fetei, însă nici acum, când a aflat, refuză să-l părăsească pe bărbat.

Femeia, care a început o relație cu agresorul fiicei după ce i-a murit soțul și alături de care mai are doi copii, refuză să plece din casa partenerului și nici să fie separată de aceasta.

Citește și: „Am auzit-o țipând!” O copilă de 14 ani a fost lovită, mușcată și abuzată de un individ, lângă cimitirul din Pașcani

Mama copilei susţine că a investit mulţi bani în gospodărie, a contractat credite, iar acum nu concepe să părăsească gospodăria în care a investit. Ea este alături de copila sa.
Adolescenta a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică. Ea prezintă tulburări emoţionale specifice victimelor abuzului sexual.

Un bărbat s-a stins din viață pe targă, în fața spitalului, după ce a așteptat ore în șir să fie îngrijit! Nepoata lui, ... Donald Trump, președintele SUA, vrea eliminarea vizelor pentru români: ”Susținem România pentru a fi eligibilă pentru Vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x