Antena Căutare

Avocatul trece prin clipe grele! Mama fetiței lui Luis Lazarus a fost bătută crunt și apoi dată dispărută!

Momente de teroare pentru Luis Lazarus, după ce acesta a aflat că mama fiicei sale a fost bătută și în prezent nimeni nu știe nimic despre ea.

Momente de teroare pentru Luis Lazarus, după ce acesta a aflat că mama fiicei sale a fost bătută și în prezent nimeni nu știe nimic despre ea.

Lazarus a fost anunţat de fosta soacră că Alina, femeia care i-a dăruit un copil, a fost bătută de soţul legitim şi este dispărută fără urme.

"Am primit un sms de la mama Alinei, în acest moment ea este dispărută. Am sunat la 112. Am făcut această reclamaţie. Nu ştim nimic de ea. Soţul ei, Laurenţiu, a bătut-o crunt pe Alina şi într-un moment de neatenţie ea a fugit. A ajuns într-o benzinărie, şeful de acolo mi-a spus că era bătută şi cu un ochi abia mai vedea, plină de noroi. Ştiu de la mama ei că au fost amândoua ameninţate cu moartea", a declarat Lazarus într-o intervenție telefonică la "Acces Direct".

Vremea se schimbă din nou! Ce se întâmplă cu temperaturile şi precipitaţiile pe 21 şi 22 octombrie... SCHIMBARE RADICALĂ de legislaţie. Toţi şoferii vor fi OBLIGAŢI să facă acest TEST...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x