Antena Căutare

Mama lui Cristian Cioacă, ipoteză-șoc: Este vie! Vă spun, se răzbună!”

Se împlinesc 12 ani de când avocata Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, a fost dată dispărută. Ancheta în cazul Elodiei a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură.

Se împlinesc 12 ani de când avocata Elodia Ghinescu, avocata din Brașov, a fost dată dispărută. Ancheta în cazul Elodiei a ținut o țară întreagă cu sufletul la gură. A fost cea mai costisitoare anchetă derulată vreodată în România.Chiar și în lipsa cadavrului și a armei crimei, Cristian Cioacă, polițist, a fost condamnat.

Mama lui Cristian Cioacă consideră ca Elodia este încă în viață și se răzbună pe copilul ei.

„Vă spun, ea este în viață. Peste ani poate voi mai trăi, să vă aduceți aminte de mine că eu asta vă spun că este în viață. Eu cred că este dispărută și se răzbună. Este vie! Vă spun, se răzbună!” , a declarat mama lui Cristian Cioacă.

Acum 12 ani, România era șocată de unul dintre cele mai spectaculoase cazuri de dispariție de după 1989, cazul avocatei din Brașov, Elodia Ghinescu. De la bun început suspectul a fost soțul, acesta a fost condamnat la 22 de ani de închisoare și nu și-a recunoscut niciodată fapta.

O altă poveste face înconjurul lumii. Caz tras la indigo cu ororile din Caracal. Tânără de 25 de ani, omorâtă și arsă în... Bucureștiul revine la viață. Petrecerile din Centrul Vechi au adunat sute de străini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x