Antena Căutare

Mama Luizei Melencu: „Am fost forțată să dau probele ADN”

Mama Luizei Melencu: „Am fost forțată să dau probele ADN. Am fost umilită”.

Mama Luizei Melencu: „Am fost forțată să dau probele ADN. Am fost umilită”.

„Am fost umiliți, am fost forțată pur și simplu. Nu am vrut să dau acest test. Nu îmi plac regulile care au fost puse aici, să ne explice despre ce este vorba. Acel comisar a luat foc și pur și simplu m-a amenințat.” , a explicat mama Luizei Melencu.

„Dânsa a fost de acord, a venit într-adevăr să respecte hotărârea judecătorească. Dânsa nu s-a supus că a înțeles și e de acord cu ce se întâmplă. A venit și s-a supus unei hotărâri judecătorești, bună, proastă, cum o fi. S-a supus hotărâri judecătorești, dar a avut această pretenție și șeful laboratorului de criminalistă a început să îi explice doamnei ce înseamnă ADN-ul, ce vor să îi facă.” , a continuat avocatul familiei Melencu.

„În momentul în care șeful laboratorului a început să dea amănunte despre ADN, ce înseamnă, ce înseamnă altul, probele se iau separată, că laboratoarele pentru proba martori este cu totul în altă parte față de laboratorul pentru recoltare. În sensul că se înțelegea că puteau să facă acele probe la FBI, după care să vină probele dânsei, este recomandat ca probele să nu se întâlnească. Din acest motiv laboratoarele sunt la o distanță imensă, atunci domnul comisarul Ciobanu a spus că dânsul conduce ancheta. A spus: vă iau cu forța, nu vă mai dă nimeni explicații.” , a adăugat acesta.

Vești proaste pentru părinți! Alocațiile copiilor au scăzut cu aproape 50%... Mureş: Încărcător cu şase cartuşe, dispărut din dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale; conducerea Poliţiei a demar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x