Antena Căutare

Mama Luizei Melencu, în lacrimi, la liceul fiicei ei, în prima zi de școală! Imagini sfâșietoare! Ce voia să facă tânăra după absolvire. „Mi-e greu să cred că ea nu este” - Video

Mama Luizei Melencu a venit la liceul la care fiica ei ar fi trebuit să reînceapă școala, în clasa a XII-a. Femeia a spus, plângând, că este o zi grea pentru familia ei și că ea crede că fiica ei nu este moartă. 

Mama Luizei Melencu a venit la liceul la care fiica ei ar fi trebuit să reînceapă școala, în clasa a XII-a. Femeia a spus, plângând, că este o zi grea pentru familia ei și că ea crede că fiica ei nu este moartă.

„Suntem ferm convinși că Luiza nu este moartă și să sperăm că va veni iar ziua când va intra pe porțile liceului. Mi-e greu să cred că Luiza nu este. E o zi grea pentru noi. Sper să se facă dreptate pentru aceste două cazuri, pentru că până acum nu avem niciun răspuns și dreptate nu s-a făcut”, a spus mama Luizei.

„De știut se știe (ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu, n.r.), dar nu vor să dea răspuns”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu a spus că adolescenta voia să termine liceul, să ia examenul de Bacalaureat, iar apoi să facă niște cursuri de make-up și să intre la facultate.

Familia Luizei Melencu a mai dezvăluit că tânăra voia să facă școala de șoferi și apoi să primească o mașină.

Luiza Melencu ar fi trebuit să înceapă astăzi prima zi de școală, ca elevă în ultimul an de liceu. Adolescenta era elevă în clasa a XII-a la un profil tehnic.

Ea stătea la căminul liceului, iar în weekend pleca acasă. Atunci când a dispărut, prietenii ei, colegii ei de clasă au făcut tot posibilul să dea de ea. Și-au făcut grupuri, au dat mesaje pe internet și au pus poze cu Luiza Melencu.

Nou proiect de lege! Alerte prin SMS la dispariția unui copil. „Dacă la Caracal aveam acest mesaj, oamenii care văzuseră... Ce mesaj sfâșietor a trimis soția lui Gino Iorgulescu după accidentul fiului său: „Copilul nostru, care acum se află la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x