Antena Căutare

„Copilul meu trăiește!”. Mama Luizei Melencu, declarație cutremurătoare! Ce le-a transmis anchetatorilor

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta care a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă în luna aprilie, iar de atunci nu a fost văzută, este convinsă că fiica ei este în viață. 

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, adolescenta care a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă în luna aprilie, iar de atunci nu a fost văzută, este convinsă că fiica ei este în viață.

„Nicio clipă n-am crezut că Luiza este moartă. Nu avem nicio dovadă. Pentru noi, Luiza trăiește. E părerea mea”, a spus ea, sâmbătă seară, la Antena 3.

Ipoteza că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu au fost ucise nu reprezintă o pistă reală în acest caz, acuză femeia.

„Acești copii (Luiza și Alexandra - n.r.) sunt căutați numai morți. Îi caută cineva vii? S-au axat pe acest Dincă, dar Dincă are familie. În cazul fiicei mele, soția lui Dincă vine în țară la câteva zile, în cazul Alexandrei, fiica lui a trecut prin poartă. Sunt cinci luni de zile de când ne urlăm disperarea și nimeni nu ne înțelege​”, a mai spus mama Luizei Melencu.

Inedit! Un preot din Botoșani a deschis o grădiniță în curtea bisericii, pentru copii necăjiți! Soția lui: „Părinții lor... Un urs a fost filmat pe Transfăgărășan, pe marginea șoselei, aproape de barajul Vidradru! A fost emis un mesaj Ro-Alert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x