Antena Căutare

Mama presedintelui Traian Basescu a fost inmormantata

Momente grele pentru familia prezidentiala. Mama presedintelui, Elena Basescu, a fost condusa astazi pe ultimul drum, la Cimitirul Central din Constanta. Majoritatea celor prezenti au izbucnit in plans in momentul in care sicriul a fost coborat in groapa. Mama presedintelui se va odihni alaturi de sotul sau, Dumitru.

UPDATE 13:20





UPDATE





Printre cei care au depus coroane de flori s-au numarat patronul Stelei, Gigi Becali, dar si interlopul Bercea Mondialu', caruia Mircea Basescu i-a botezat o nepoata. Becali le-a spus jurnalistilor prezenti ca nu poate sa nu fie prezent la inmormantare: "Cum sa nu vin la mama presedintelui? In momentele astea se face pace. La tristete si veselie, la inmormantare si la nunta, nu? Sincere condoleante", a spus Becali.

La slujba de inmormantare sunt prezenti mai multi oficiali romani, printre care premierul Emil Boc, fostii ministri Vasile Blaga si Adriean Videanu, actualul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur.











UPDATE! CCR: Legea Pensiilor este constitutionala... Ministerului Sanatatii incepe campania de vaccinare gratuita impotriva gripei, la finele lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x