Mama tinerei de 26 de ani, care a mințit și a infectat șase persoane cu coronavirus, sare în apărarea fiicei: „Are probleme mai grave!”

Mama tinerei de 26 de ani care s-a plimbat prin mai multe spitale, fără spună că este suspectă de coronavirus, și care a infectat șase oameni, rupe tăcerea: „Fiica mea are probleme mai grave”

Mama tinerei din Petroșani care a contaminat șase oameni cu coronavirus, după ce a ajuns în mai multe spitale din Hunedoara, a vorbit despre starea de săntate a fiicei sale.

„Fiica mea are probleme mai grave. Nu cu coronavirus. Are probleme la coloană, nu se mai poate ridica de pe pat, dar lumea e rea și trebuie să vorbească ceva, fiecare trebuie să-și spună părerea.

Numai eu știu.(...) Ea a intrat în panică, am intrat și eu. Vina e a noastră, trebuia să spunem de unde a venit.

Când am mers la urgență, ea a anunțat într-o zi că vine din Italia. Dânsa în loc să spună mai departe zicea să meargă la particular.(...) De ieri eu stau izolată, în momentul când vin analizele mă sună dânșii.

Nu mă doare gâtul, nu tușesc, nu am nimic”, a spus mama tinerei, pentru Mondo Tv.

Familia unuia dintre bărbații diagnosticați cu coronavirus nu mai are liniște: „Un necunoscut a sunat-o pe sotia mea, să o întrebe, plângând, dacă...”

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi seara, că cele șase persoane confirmate pozitive cu noul coronavirus sunt contacții femeii de 26 de ani din Hunedoara.

Cele șase persoane sunt trei femei de 58, 74 și 52 de ani, toate paciente în spitalele prin care a mers femeia, și trei cadre medicale femei de 45, 53 și 45 de ani, toate aflate în autoizolare la domiciliu.

Tinerei care s-a întors din regiunea Veneto pe 1 martie i-a fost întocmit dosar penal.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 70 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Sursa: Antena 3

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri