Antena Căutare

Mamaia, Babilonul lui Mazare

Mamaia s-a transformat pentru o noapte in Babilon, iar rege a fost Radu Mazare. Primarul a intrat in pielea lui Nabucodonosor. Alaturi i-au stat fiul si zeci de tinere frumoase. Chiar si ambasadorul Braziliei la Bucuresti a fost impresionat de spectacol.

A fost o seara de poveste in Mamaia. Costumat in Nabucodonosor si inconjurat de un alai de fete, primarul Radu Mazare i-a fermecat pe turisti. "Este foarte bine ca organizeaza astfel de carnavaluri".

"In seara asta a fost cel mai tare de pana acum. Spectacolul a fost foarte frumos, a fost extraordinar de multa lume si foarte multa bucurie", a spus edilul Constantei. Raducu Mazare nu s-a sfiit sa ia exemplul tatalui. "Nu stiam de aceasta aparitie a lui. M-a intrebat daca poate sa defileze. Nu am stiut ca va avea un costum. M-a ros putin invidia, ca arata bine in costum", a mai spus primarul.

De carnavalul lui Mazare a fost fermecat chiar si Ambasadorul Braziliei in Romania. "Ma distrez foarte tare. Este un show frumos, primarul este fantastic. Ma distrez foarte tare", a declarat Raymundo Santos Rocha Magno.

La ultima editie a carnavalului, Radu Mazare va fi Suleyman Magnificul.

LOTO 6/49: Report de aproape patru milioane lei... Suceava: Patru raniti si sase autoturisme avariate, in urma unui accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x