Antena Căutare

Mamele Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, demers uluitor! Ce vor face împreună, pentru fiicele lor

Mamele adolescentelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu vor protesta împreună, miercuri, la sediul DIICOT, în fața procurorilor, față de modul în care s-a instrumentat dosarul lui Gheorghe Dincă.

Mamele Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, demers uluitor! Ce vor face împreună, pentru fiicele lor
Mamele adolescentelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Un scandal imens s-a iscat și ieri după ce avocaţii familiei Luizei Melencu au acuzat procurorii că i-au permis lui Gheorghe Dincă să îi amenințe și să sară la bătaie.

Atât mama Luizei, cât și mama Alexandrei, vor merge miercuri la București în fața DIICOT, unde va avea loc un protest legat de modul în care s-a instrumentat dosarul Caracal.

Între timp, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu, așteaptă termen pentru a i se judeca contestația la mandatul de arestare preventivă.

Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, după ce le-a luat în mașina lui, la ocazie, și le-a violat.

Avertisment pentru români, înainte de Sf. Nicolae și Crăciun! Jucării periculoase, puse la vânzare în magazine! Cum arat... Manevra spectaculoasă a lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal: „Se vrea deturnarea anchetei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x