Antena Căutare

Managerul Spitalului Floreasca, acuzat de favorizarea infractorului Adrian Nastase

Managerul Spitalului Floreasca din Capitala, Radu Macovei, s-a prezentat, miercuri, la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in dosarul in care medicul Serban Bradisteanu si trei ofiteri de politie sunt cercetati pentru favorizarea lui Adrian Nastase. Dupa cate ore, Radu Macovei a fost pus sub acuzare pentru favorizarea infractorului

Procurorii DNA au inceput, pe 26 iunie, urmarirea penala fata de medicul Serban Bradisteanu, de Gheorghe Dumitru, adjunct al sefului Politiei Capitalei, Nicolae Costea si Marian Apostol, ofiteri de politie judiciara in cadrul Politiei Capitalei, pentru favorizarea infractorului in legatura directa cu fapte de coruptie.

Potrivit procurorilor, exista date si indicii temeinice ca cele patru persoane invinuite, prin atitudinea lor, au ingreunat si au incercat sa zadarniceasca executarea pedepsei de doi ani de inchisoare aplicate de Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului premier Adrian Nastase. In acest dosar a fost audiat atunci si medicul Ioan Lascar, in calitate de martor.

Seful Clinicii de Chirurgie Plastica de la Spitalul Floreasca, Ioan Lascar, si seful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara, Serban Bradisteanu, l-au operat pe Adrian Nastase in 21 iunie, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida in seara zilei de 20 iunie.
Pe 20 iunie, fostul premier PSD Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii", in care a fost acuzat in legatura cu strangerea de fonduri pentru campania electorala din 2004, cand a candidat pentru Presedintie din partea PSD.

Zeci de transfugi, prinsi inghesuiti intr-un TIR la granita cu Ungaria... Accident intre doua tramvaie in Rahova: 18 raniti, printre care un copil de 11 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x