Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Confundați carantina cu sejurul?!”. Managerul unui hotel în care stau români, detalii revoltătoare: „Obiecte smulse din pereți, gunoaie aruncate de la balcon și urlete”

Managerul unui hotel din Craiova și-a exprimat recent nemulțumirea cu privire la modul în care românii veniți de peste hotare s-au comportat, la scurt timp după ce au fost puși în carantină la respectiva unitate de cazare.

Mâncarea primită de românii aflați în carantină la un hotel din Craiova

Laura Patru a detaliat pe pagina sa de Facebook faptul că personalul îndură injurii și că cei plasați în carantină aruncă gunoaiele de la balcon, smulg obiectele din pereți și se plâng de mâncarea primită, deși angajații fac tot posibilul să asigure un meniu cât mai bun.

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți. Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???

Vă bateti joc de noi???

Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT". Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați! Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre!

Și pt alții ca ei!

Și poftiți și alt unghi - mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge.
#TotulVaFiBine, dar nu acum 😡”

Mesajul de pe Facebook a devenit imediat viral, adunând în mai puțin de o zi mii de comentarii, reacții și share-uri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro