Fasolea, cârnaţii şi costiţele erau pregătite pe trotuar, în ligheane, iar data de expirare a produselor se schimba din pix, potrivit Observator.
Ceafa afumată, jambonul, slănina, pastrama, cârnăciorii şi murăturile arată apetisant. In realitate, sunt un pericol spun inspectorii de la protectia consumatorului, care au descoperit că toate au fost pregatite pe trotuar, iar apoi acoperite cu saci menajeri. Ca să se asigure că nu vor fi vândute, inspectorii le-au stropit cu clor.
În bucătăriile improvizate nu era respectată nicio normă de igienă. Inspectorii au găsit şi un teanc de etichete pe care vânzătorul trecea orice termen de valabilitate din pix.
Inspectorii au distrus 300 de kilograme de carne şi au dat amenzi de dat amenzi 18.000 de lei.
Trei comercianţi au fost nevoiţi să-şi întrerupă activitatea după ce carnea a fost găsită în condiţii inslubre. Era depozitată în spatele căsuţelor.
Controale vor continua la toate târgurile de Crăciun din ţară.
Imagini tulburătoare! Nava cu peste 14.000 de oi moarte reprezintă un adevărat pericol biologic pentru mare... Fostul preşedinte al Transelectrica Marius Dănuţ Caraşol, care şi-a falsificat diploma de studii, trimis în judecată...