Florin Salam, dezvăluire de ultim moment despre clanul Duduianu! Cum l-au făcut interlopii să le cânte pe gratis

Florin Salam le-a spus procurorilor că a acceptat să participe la evenimente ale clanului Duduianu de frică, pentru că știa că interlopii sunt extrem de periculoși și violenți.

Florin Salam

Florin Stoian, cunoscut ca Florin Salam, a spus că în perioada 2015-2020, folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, frații Duduianu Florin și Constantin Nicolae l-au obligat să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane.

Situație încurcată! Camerele de supravegheat erau "aranjate" de clanul Duduianu, nu mai există nicio filmare. Ce spun anchetatorii

Potrivit lui Florin Salam, cei doi frați au luat banii ce i-ar fi revenit lui, în urma evenimentelor la care a participat, conform antena3.ro.

Secretul clanului Duduianu a fost descoperit! Ce au ascuns interlopii într-un oraș din Marea Britanie

Florin Salam a fost amendat de Poliție, după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian.

Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a cânta, la fel ca și alți cântăreți de manele din România.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri