Antena Căutare

Ce a pățit un bărbat care a încercat să vândă obiecte cu Arsenie Boca

Situație incredibilă la Arad după ce un bărbat a încercat să vândă obiecte cu chipul lui Arsenie Boca! Ce a pățit acesta?

Situație incredibilă la Arad după ce un bărbat a încercat să vândă obiecte cu chipul lui Arsenie Boca! Ce a pățit acesta?

Era o zi ca oricare alta și un comerciant avea în magazinul său obiecte cu chipul lui Arsenie Boca. Spera să le vândă, dar situația a devenit complet neașteptată.

Icoanele, cărţile sau posterele cu chipul lui Arsenie Boca nu pot fi vândute de oricine! S-a convins pe pielea lui un comerciant din Arad care s-a trezit cu poliţia pe cap.

Omul fusese reclamat de un bărbat care susţinea că doar el are dreptul să comercializeze obiecte cu cu imaginea "Sfântului Ardealului".

Marca „Părintele Arsenie Boca" este înregistrată la Oficiul European de Proprietate Intelectuală. Un bărbat din Arad, care a înregistrat marca Arsenie Boca, a reclamat că există un magazin care vinde fără drept postere cu Părintele Ardealului. Nemulțumit, acesta a chemat Polișia la fața locului și posterele au fost imediat confiscate.

Evaluare Națională 2018. Elevii minorităților române din clasa a II-a susțin proba la limba română... Vremea 11 mai. Prognoza meteo anunță ploi masive în toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x