Antena Căutare

Marcajele controversate de la Pasajul Jiul din Timișoara. Șoferii au impresia că joacă șotronul: "Un muncitor pe coca și-a făcut de cap”

Marcajele de la Pasajul Jiul, din Timișoara, au stârnit aprigi controverse în rândul șoferilor, fiind de neînţeles, în timp ce primarul Nicolae Robu se pregătește de inaugurare. Mulți le-au comparat cu un joc de Șotron. 

Marcajele de la Pasajul Jiul, din Timișoara, au stârnit aprigi controverse în rândul șoferilor, fiind de neînţeles, în timp ce primarul Nicolae Robu se pregătește de inaugurare. Mulți le-au comparat cu un joc de Șotron.

„Ce șotron au tras la Jiul”, „Nu sunt făcute pentru circulația rutieră, sunt semne făcute pentru extratereștri”, „E o hartă pentru comoara unor pirați”, „Robotul care le-a făcut era coordonat de sistemul de trafic management”, „Un muncitor pe coca și-a făcut de cap”, „Muncitorii au executat lucrarea conform planului, dar când inginerii l-au dat la print au uitat să dezactiveze layerele de utilități”, „E zonă de teste pentru sisteme fără șofer”, „Nu spun că intersecția e ciudată, dar am trecut pe acolo și i-am văzut pe Fox Mulder și Dana Scully cercetând zona”, „Legende locale spun că-n următoarea carte a lui Dan Brown, Robert Langdon va găsi Graalul folosindu-se de marcajele din fața Pasajului Jiul”, „Festivalul Street Art Timișoara continuă cu lucrarea din intersecția Bv. Republicii cu str. Jiul” sunt doar câteva dintre comentariile care circulă pe Facebook, potrivit tion.ro.

Din dorința de a-și ajuta colegii de suferință, un timişorean a postat pe Facebook o "legendă", cu explicații detaliate:

„Am făcut acest desen și sper să îi ajute pe cei care nu au o imagine de ansamblu. Nu toți au orientare în spațiu și de aceea am dorit să postez această machetă. Fiind o intersecție semaforizată marcajele sunt corecte!

Important este să ne bucurăm de acest proiect și să nu mai fim răutăcioși în trafic! Și în primul rând să fim atenți la păstrarea/schimbarea benzii! Drumuri liniștite vă doresc!", a scris Dani Sîrbu (nstructor de înot), în mesajul postat pe Info Trafic Jud. Timiş.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 13-19 noiembrie. O zodie va avea o săptămână excepțională!... Vezi cât o să te coste încălzirea iarna asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x