Antena Căutare

Marcel Vela, anunț de maximă importanță: Ce se va întâmpla cu lista de măsuri pentru prima etapă de relaxare

Prima etapă de relaxare va avea loc pe 15 mai. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, duminică seara, că lista cu măsuri pentru prima etapă de relaxare va fi finalizată din punct de vedere juridic, dezbătută şi apoi aprobată în următoarea săptămână.

Marcel Vela, anunț de maximă importanță: Ce se va întâmpla cu lista de măsuri pentru prima etapă de relaxare
Marcel Vela, anunț de maximă importanță: Ce se va întâmpla cu lista de măsuri pentru prima etapă de relaxare

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, ministrul a precizat că oricine doreşte să transmită sugestii în acest sens o poate face la adresa [email protected], cât şi la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Document OFICIAL INSP: Au fost publicate măsurile de relaxare! Care sunt noile recomandări aplicate după 15 mai



"La postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii.

Vă mulţumesc tuturor şi vă fac următoarele precizări: lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână; oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresă de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică: [email protected]", a scris Marcel Vela.

Măsurile OFICIALE pentru toate școlile! Vizează elevii claselor terminale, Evaluarea Națională și Bacalaureatul

Prima etapă de relaxare va avea loc pe 15 mai

NU se deschid barurile, cafenelele și restaurantele! Hotelurile vor funcționa după următoarele reguli stricte

Institutul Naţional de Sănătate Publică a postat în transparenţă decizională propunerea privind setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgenţă.

Documentul are 13 pagini și este structurat pe mai multe capitole, în funcție de activitatea domeniului care urmează să fie redeschis după 15 mai.

Veste bună! Enoriașii vor putea participa la slujbele religioase, dar în CONDIȚII speciale! Ușile lăcașelor de cult rămân încă închise

Astfel, există referințe la activitatea din saloanele de înfrumusețare, din cabinetele stomatologice, din unitățile sanitare non-COVID, din școli, birouri, hoteluri și transport public.

DOCUMENTUL POATE FI CONSULTAT -------> AICI

Ministrul Sănătăţii: testare la nivel naţional după 1 iunie. "Facem cam la trei luni de la debutul pandemiei"... Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor. Decizii de ultimă oră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x