Antena Căutare

Mare atenție, șoferi! Circulaţie îngreunată pe Valea Prahovei ! 130 de autocamioane sunt blocate la Nistoreşti şi alte 80 la Azuga

Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza unei coloane de TIR-uri care s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga şi care nu pot înainta.

Circulaţia rutieră pe Valea Prahovei este îngreunată, joi dimineaţă, din cauza unei coloane de TIR-uri care s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga şi care nu pot înainta.

Traficul rutier pentru autovehiculele de mare tonaj este interzis, având acces în zonă doar autovehicuele mici.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Prahova, o coloană de TIR-uri care nu pot înainta s-a format pe DN 1, în zona staţiunii Azuga, pe sensul de mers Bucureşti – Braşov.

"În judeţul Prahova, pe DN1, din cauza condiţiilor meteo, au fost oprite în zona localităţii Nistoreşti (km 100-103) 130 de autocamioane, iar în zona localităţii Azuga (km 134-138), 80 de autocamione. Măsura a fost luată pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze. De asemenea, DC 134 Cota 1400 Sinaia este închis din pricina zăpezii abundente", anunţă Poliţia.

Coloana de maşini staţionate se întinde pe aproximativ trei kilometri

Din această cauza circulaţia rutieră este îngreunată, iar accesul autovehiculelor de peste 7,5 tone a fost interzis, astfel, autotrenurile sunt oprite la Nistoreşti, pentru a se evita ca întreaga Vale a Prahovei să se blocheze.

Şi la munte a nins, drumarii au acţionat toată noaptea, iar stratul de zăpadă aşternut pe DN 1 este de doar câţiva centimetri, însă vântul viscoleşte zăpada.

A fost impusă, joi dimineaţă o restricţie de trafic pentru TIR-uri pe DN 1 A care duce către Braşov pe ruta Vălenii de mUnte – Cheia – Săcele.

Urgia albă a lovit! România, blocată de zăpadă: drumuri închise, mii de oameni rămaşi pe şosele, polei şi linii electric... Viscol, ninsori și blocaje în jumătate din țară. Raed Arafat: "Sunt echipe de intervenție pe teren"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x