Antena Căutare

Marea dorință a actorului Ioan Gyuri Pascu. Ce visa pentru fata lui, Iarina?

Ioan Gyuri Pascu a lăsat în urmă mii de fani, colegi și apropiați îndoliați. Însă familia îl va plânge mult timp de acum încolo. Artistul avea o legătură specială cu fiica lui, Iarina Ana Pascu, pentru care-și dorea o carieră departe de lumina reflectoarelor.

Ioan Gyuri Pascu a lăsat în urmă mii de fani, colegi și apropiați îndoliați. Însă familia îl va plânge mult timp de acum încolo. Artistul avea o legătură specială cu fiica lui, Iarina Ana Pascu, pentru care-și dorea o carieră departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi aveau o relație tată-fiică specială. Erau ca doi prieteni extrem de buni. Și, de câte ori vorbea despre Iarina, Gyuri declara că nu dorește ca fiica lui să-i calce pe urme. „Aș prefera să fie o mare șahistă, decât artistă", a spus în urmă cu ceva vreme regretatul actor, potrivit libertatea.ro.

Ioan Gyuri Pascu avea încredere în talentul și capacitățiile fetei și o însoțea de fiecare dată la turnee, chiar și în afara țării. Avea încredere că va deveni un nume în această zonă.

„Nu mi-am permis să dau sfaturi niciodată nimănui. Nu-i voi da sfaturi nici Iarinei”, spunea actorul. „Iubeşte pianul, pe care-l studiază de 8 ani, deocamdată e singurul instrument pe care-l studiază”, povestea acesta pentru gândul.info.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, în zadar. Decesul a fost declarat la ora 06.00, potrivit news.ro. La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Avertisment de ultimă oră de la seismologi: "Vor fi ALTE cutremure în zilele următoare"... Ai o Dacie veche, roasă de rugină, pe care nu o mai folosești? S-ar putea să te trezești cu amendă de rovinietă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x