Antena Căutare

Dupa petrecerile de Anul Nou, romanii trec prin marea mahmureala nationala!

Dupa marea petrecere, a urmat marea mahmureala. In prima zi din an, romanii care si-au umplut de prea multe ori paharele au vrut sa se refaca. Unii au facut hore si exercitii de aerobic in bazinele cu apa termala. Insa cei mai multi au apelat la solutia traditionala - ciorba acra.

Inca de dimineata, turistii de la Baile Felix au umplut bazinele. Pentru fiecare pahar de sampanie baut azi-noapte, o serie de exercitii azi. Au avut si muzica, si instructori. La comanda lor, oameni de toate varstele au batut din palme, au dat din maini si s-au stropit unul pe altul.

Dupa ce le-a mai trecut durerea de cap, au incins o hora, tot in apa.

Dar distractie fara bautura parca nu merge. Asta si-au spus cei care faceau exercitiile de aerobic in apa cu berea in mana.

Intr-o pensiune din Arieseni, cativa turisti au gasit un remediu pentru valurile de alcool care au curs de Revelion. In bucatarie, se pregateste elixirul. Este o ciorba specifica muntilor Apuseni. Se face cu cartofi, morcovi, cimbru si zeama de varza.

Mana cereasca va fi si pentru cei care vor petrece peste masura, in aceasta seara, de Sfantul Vasile.

Metoda traditionala de recuperare dupa Revelion - ciorba de potroace... Zeci de mii de oameni au participat la Revelionul din Piata Constitutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x