Antena Căutare

Destin frânt! Un cântăreț îndrăgit în România a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de un șofer beat

Un cântăreț cunoscut în România s-a stins din viață în urma unui accident rutier ce s-a produs pe o autostradă din Germania. 

Un cântăreț cunoscut în România s-a stins din viață în urma unui accident rutier ce s-a produs pe o autostradă din Germania.

Este vorba de Šaban Šaulić, celebrul cântăreț de pop-folk din Serbia, care a susținut, de-a lungul timpului numeroase concerte în România. Acesta s-a stins din viață în urma unui accident rutier teribil, potrivit Opinia Timișoarei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artistul se întorcea de la concert alături de doi prieteni, când un șofer beat și fără permis auto le-a lovit mașina. Šaban Šaulić a fost dus de urgență la spital, unde medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Šaban Šaulić s-a născut la data de 6 September 1951 și a fost un cântăreț foarte cunoscut de folk din Serbia.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut... Video. Sicriu dus la groapã cu tractorul, împotmolit în noroaie. Rudele mortului au împins mașina pentru a ajunge la cim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x