Mărfuri EXPIRATE ȘI GÂNDACI! Asta au GĂSIT inspectorii într-un RESTAURANT din județul CONSTANȚA

Reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta au fost ingroziti de ce au putut sa gaseasca intr-un restaurant din Medgidia: produse expirate si depozitate in conditii neconforme, mizerie, dar si muste si gandaci congelati in lada frigorifica.

restaurant inchis in medgidia

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au fost îngroziți de ce au putut să găsească într-un restaurant din Medgidia: produse expirate şi depozitate în condiţii neconforme, mizerie, dar şi muşte şi gândaci congelaţi în lada frigorifică.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că echipele de control ale instituţiei au verificat restaurantul Perla Dobrogei din Medgidia. Comisarii instituţiei au găsit produse expirate, mărfuri depozitate în condiţii neconforme, mizerie, produse cu starea termică schimbată şi unele care puteau pune în pericol sănătatea consumatorului.

De asemenea, într-o ladă frigorifică, printre mărfurile depozitate acolo, echipele de control au găsit muşte şi gândaci congelaţi.

Toate produsele cu probleme au fost retrase de la comercializare.

Horia Constantinescu a menţionat că restaurantul a fost închis temporar până la remedierea deficienţelor.

De asemenea, unitatea a fost amendată cu 20.000 de lei.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri