Antena Căutare

Maria Elisa a născut cu şapte luni înainte de Bacalaureat. S-a dus la examen și luat 9,93, a treia medie din judeţ! Ce planuri de viitor are mămica eminentă

O uriaşă lecţie de ambiţie vine de la o elevă dintr-o comună din Vaslui. Cu 7 luni înainte de bacalaureat, Maria Elisa a dat naştere unui copil. Dar nu s-a gândit o clipă să rateze examenele.

O uriaşă lecţie de ambiţie vine de la o elevă dintr-o comună din Vaslui. Cu 7 luni înainte de bacalaureat, Maria Elisa a dat naştere unui copil. Dar nu s-a gândit o clipă să rateze examenele.

Alăptatul, nopţile nedormite şi naveta din sat până la liceu nu au împiedicat-o să termine clasa a XII-a cu premiul I. Iar la Bacalaureat să iasă pe locul trei în judeţ! I-a avut aproape pe părinţi, care au iertat-o, dar şi pe profesori, care au încurajat-o să-şi urmeze visul.

Maria Elisa Pălimaru are 18 ani, iar în urmă cu șapte luni, când ceilalţi colegi ai ei intrau în focul pregătirilor pentru bacalaureat, ea o năştea pe Amelia. Dar Maria nu s-a gândit o clipă să renunţe. Nici la copil, nici la şcoală. Deşi mama ei a intrat în depresie, a fost prima care i-a sărit în ajutor.

În loc să o judece, profesorii au susţinut-o. Cu un efort uriaş, a luat 9.90 la Limba Română, 10 la Istorie şi 10 la Geografie. Cu media 9.96, Maria Pălimaru şi-a întrecut mulţi dintre colegii olimpici.

Deşi îi este greu, Maria vrea să devină arheolog, să se căsătorească cu tatăl copilului ei şi să fie un model pentru Amelia. Iar familia are încredere în ea.

În 2016 și-ar fi dus băiețelul la școală! Mădălina Manole a plecat să le cânte îngerilor: Șase ani fără "fata cu pă... Restricţii de trafic în Capitală de Ziua Naţională a Franţei. Este vizată zona Pieței Romane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x