Antena Căutare

Maria Ghiorghiu anunță O MARE TRAGEDIE: „Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de această nenorocire”

A devenit cunoscută după ce a prevestit marea tragedie de la Colectiv. De la acel moment și până astăzi vorbele acesteia au fost ascultate cu atenție de către mass media, dar și oamenii obișnuiți, care vor să afle previziunile Mariei Ghiorghiu

A devenit cunoscută după ce a prevestit marea tragedie de la Colectiv. De la acel moment și până astăzi vorbele acesteia au fost ascultate cu atenție de către mass media, dar și oamenii obișnuiți, care vor să afle previziunile Mariei Ghiorghiu.

Zilele trecute pe blogul său, prezicătoarea a vorbit despre două cutremure mari care se vor produce în curând:

„Astăzi dimineață în zori, mă trezește o Lumina puternică,albă și strălucitoare ,care-mi arată o încăpere înspre Sud-Est, încăpere ce începe a se clătina, cutremură dar nu prea tare.
După aproape trei ore, văd din nou o încăpere înspre SUD de astădată,încăpere ce parcă ,în clatinarea ei se surpă, se scufundă în Pămant.
Această din urmă încăpere , surparea Pămantului ar putea fi consecință unui CUTREMUR mai intens,dar este foarte posibil și din pricina Inundațiilor mari,acolo unde acestea au făcut ravagii,a alunecărilor de teren.

Prieteni dragi, din nefericire vom auzi de aceste două Cutremure, care nu vor trece deloc neobservate .
Să ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU și la MAICA DOMNULUI să ne lumineze inimă și sufletul și să ne apere de tot răul și de tot necazul.”

Anunțul așteptat de elevi a venit. Cu PATRU ZILE înainte de începerea școlii, ministrul Educației a aprobat ORDINUL!... Șofer care transportă pachete celor plecați în afară povestește o întâmplare care l-a marcat: `Mi-a spus că nu mai sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x