Antena Căutare

Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră: ”Urmează un atentat terorist. Pericolul e iminent!”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a anunțat o nouă tragedie, ea vorbind despre ”un pericol iminent ce ar urma să se abată asupra populațiilor”.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a anunțat o nouă tragedie, ea vorbind despre ”un pericol iminent ce ar urma să se abată asupra populațiilor”.

Astfel, într-o postare pe blogul personal, ea a vorbit despre posibilitatea producerii unui nou atentat cu bombă ori un atac terorist.

”Dragii mei, tot în această după amiază, aud glas care spune ceva cutremurător. Glasul spunea așa: „Este una, din cele mai grele situații. Atentat cu bombă sau atac terorist?”. Dar un alt glas pune o întrebare: ”Oare organizează în stil mafiot?”. Dragii mei, din nefericire, vom auzi de astfel de atentate sau atacuri teroriste. Unde anume vor avea loc, sau când, eu nu știu a va spune.

Dar din păcate, acestea vor fi produsul celor certați cu legea, vor fi produsul fanaticilor și urii contra creștinilor bisericii lui Iisus Hristos. Să nădăjduim însă că bunul Dumnezeu și Maică Domnului ne va apăra cu milă și cu dragostea Sa. Să fim buni și milostivi dragilor, să iertăm că să fim iertați, să dăruim dragoste Aproapelui nostru ca să să primim iubire divină”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Zona din România în care a nins abundent, ca-n mijlocul iernii! Stratul de zăpada atinge zeci de centimetri... Mama a două fetițe, bătută crunt de iubitul agresiv și amenințată cu moartea! Totul s-a petrecut sub ochii copilelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x