Căutare Live

Maria Ghiorghiu, previziune înfiorătoare despre un cutremur care va lovi în curând: "Am văzut cum se ondula pământul!"

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are o nouă previziune înfiorătoare despre un posibil cutremur devastator, ce se va abate în curând asupra Omenirii. Prezicătoarea care a știut totul despre tragedia din Colectiv spune că poate fi vorba de un tsunami, cu urmări devastatoare.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are o nouă previziune înfiorătoare despre un posibil cutremur devastator, ce se va abate în curând asupra Omenirii. Prezicătoarea care a știut totul despre tragedia din Colectiv spune că poate fi vorba de un tsunami, cu urmări devastatoare.

"19 Noiembrie 2018,ora 18,17! Dragii mei, în aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspre Apus luciul unei Ape, si cand spun luciu, spun ca era de o culoare alba, luminata parca de LUNA de pe Cer sau chiar de Soare.

Vedeam dragilor asa precum am privi acum dinspre stanga spre dreapta, vedeam cum Apa se ridica si se lasa imediat, precum ar face niste pasi mari incontinuu, se ondula de pe dedesubt.

Apa nu mai era nici albastra si nici neagra ! Apa era alba, iar Cutremurul de sub ea,se manifesta violent ;valurile ondulate se formau cu repeziciune de la stanga la dreapta,asa precum scriu eu acum.

Prieteni dragi, cu durere in suflet va spun că vom auzi de un Cutremur violent in Apă, Cutremur ce ar putea fi urmat (Doamne fereste) si de un Tsunami.
Unde anume sau cand se va produce, nu mi s-a descoperit.

Dumnezeu sa ne apere pe noi toti, acolo unde se va produce acest Cutremur sub apă sau poate fi si pe uscat, dar cu mari consecinte asupra Apelor, fiind in pericol de a avea loc si un TSUNAMI. Cu dragoste, Maria", a scris clarvăzătoarea, pe blogul său.

Imagini șocante! O femeie este atacată și lovită în scara unui bloc din Alba Iulia. Filmulețul e înfiorător!... Cutremur mare în România, în această noapte! Ce magnitudine a avut seismul...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri