Maria, o fetiță de 13 ani, din Timișoara, a dispărut de acasă! Părinții sunt disperați: ”Ajutați-ne să o găsim!” 

Polițiștii din Timișoara sunt în alertă după ce o adolescentă în vârstă de 13 ani a dispărut de acasă, în cursul zilei de ieri, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea. 

Polițiștii din Timișoara sunt în alertă după ce o adolescentă în vârstă de 13 ani a dispărut de acasă, în cursul zilei de ieri, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre ea.

Popov Maria, în vârstă de 13 ani, a dispărut în timp ce se ducea spre școală, iar acum părinții au cerut ajutorul polițiștilor pentru a o găsi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis în această seară de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea găsirii unei fete de 13 ani, dispărută în municipiul Timişoara.

”La data de 1 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie a.c., Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara înspre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, se arată în comunicat.

Semnalmentele fetei sunt: înălţime 1.50 m, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă de culoare roşie.

La data dispariţiei purta o jachetă culoare închisă, posibil maro, cu dungi albe şi un ghiozdan negru cu flori roşii.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri