Antena Căutare

Mandatul actualului director general interimar Metrorex s-a încheiat. Marin Aldea îi va prelua funcția

Mandatul actualului director general interimar al Metrorex se încheie marți, 2 iulie 2019. În locul acestuia va fi numit Marin Aldea.

Mandatul actualului director general interimar al Metrorex se încheie marți, 2 iulie 2019. În locul acestuia va fi numit Marin Aldea.

Motivul pentru care mandatul lui Dumitru Şodolescu nu a fost prelungit de către ministrul Transporturilor este datorat presiunii sindicaliștilor care au protestat pe întreaga perioada a mandatului. Motivele protestelor au fost legate de lipsa de personal dar și de alocările financiare insuficiente.

Marin Aldea a mai deținut funcția în anul 2017, dar a fost demis în noiembrie datorită unui metrou care a rămas blocat în stația Eroilor și a unor probleme manageriale.

Ion Rădoi, liderul sindicaliştilor METROREX declara în august 2018 că „ar trebui să angajăm 700 de oameni pentru a avea siguranţă în circulaţia metroului, dar conducerea Metrorex a angajat directori şi personal de conducere în loc să asigure angajările la nivelul mentenanţei şi al celorlalte posturi necesare”.

Primarul unei comune concendiază angajații cu salarii uriașe și fără activitate: "La privat, dacă nu munceşti, plec... Batjocorit de colegi, George si-a luat viața, cu o zi înainte de prima probă la BAC: „N-ai mai putut îndura. Ai lăsat un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x