Antena Căutare

Marin, un român sărac din Italia a cucerit toți italienii din cartierul său cu un gest admirabil! Oamenii se gândesc să îi ridice o statuie!

Marin, românul stabilit în Italia, pe via Cassia din Roma, și-a câștigat popularitatea și simpatia colocatarilor italieni printr-un gest de omenie frumos, cu care Marin, românașul nostru, a plecat din România.

Marin este românul sărman care a cucerit inimile italienilor cu un gest uimitor: ,,Propun să îi facem lui Marin o statuie de bronz pe care să o punem...Trăiască, Marin!'' Ce face românul nostru fără să ceară nimic în schimb

Marin, românul stabilit în Italia, pe via Cassia din Roma, și-a câștigat popularitatea și simpatia colocatarilor italieni printr-un gest de omenie frumos, cu care Marin, românașul nostru, a plecat din România.

Chiar dacă nu este un sportiv de performanță, artist sau nu activează în alte domenii în care să îi fie recunoscute meritele, Marin, românul care trăiește o viață modestă în Italia, este un băiat harnic, muncitor și curat, motiv pentru care, oamenii din cartierul său vor să îi ridice o statuie de bronz pe care să o pună într-o piață centrală.

O jurnalistă de la ziarul ,,Il Messaggero'' poveste;te pe un grup de Facebook din Italia, o scurtă poveste despre Marin:,,El se numește Marin, este român și în fiecare zi se trezește la 6 dimineața pentru a găsi un loc d epe via Cassia pe care să îl curețe. Nu cere bani, nu vrea cadouri și se miră când primește atenție din partea presei. El spune doar ,,Curăț pentru că mi se pare un lucru corect'', povestește jurnalista.

Zilele trecute, un bărbat italian a povestit pe unul dintre grupurile de pe Facebook că ,,Tocmai i-am dat 10 euro lui Marin în timp ce curăța trotuarul pe via Cassia, la intersecția cu via Falcioni. Fără să ceară nimic, nimănui, face de unul singur, ceea ce primăria, cu oameni angajați pentru asta, nu face niciodată, chiar dacă banii pe care ni-i iau nu se știe unde ajung. Propun să îi facem lui Marin o statuie de bronz pe care să o pune, în Piazza della Visione, lângă catedrală! Trăiască, Marin!''

Postarea a avut multe aprecieri, care pot fi traduse prin confirmări la inițiativa bărbatului.

Marin locuiește acum într-o rulotă, în curtea unei parohii fiind ajutat de enoriași. De fiecare dată când oamenii doresc să îl ajute cu bani sau haine, bărbatul român îi refuză și îi trimite să doneze la biserică lucrurile.

Sursă:rotilianul.com

O tânără din Cluj a găsit o metodă foarte ingenioasă care să-i determine pe oameni să adopte animalele fără stăpân... Alertă! Este Cod galben de inundații în țară! Zonele afectate, în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x