Antena Căutare

Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare pentru mortea lui Dani Viscol. Chiar și așa, rămâne la Milano

Mario Iorgulescu ar urma să afle oficial că este pus sub acuzare în România, după ce a provocat un grav accident rutier, pentru că s-a urcat băut și drogat la volan. Un om a murit în tragedia produsă de fiul președintelui LPF, iar acum acesta ar urma sa dea socotelă. Chiar și în aceste condiții, Mario Iorgulescu rămâne în continuare peste hotare, în Italia.

Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare pentru mortea lui Dani Viscol. Chiar și așa, rămâne la Milano
Mario Iorgulescu

În prezent, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, se află în afara oricărui pericol, fiind îngrijit într-o clinică din Milano. Tânărul de 24 de ani ar urma să revină în România pentru a fi audiat de procurori referitor la accidentul pe care l-a produs și în care a murit un bărbat.

Din datele primite de procurori de la medicii italieni reiese că Mario Iorgulescu nu este păzit, el fiind vegheat doar de familie, într-o clinică din Milano, transmite Antena 3. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au vrut încă din 20 septembrie să îl înștiințeze oficial pe fiul lui Gino Iorgulescu că este suspect în ancheta declanșată după accident, însă medicii de la Spitalul Elias, unde era atunci internat Mario Iorgulescu, au declarat că starea de sănătate nu permite acest lucru.

În aceeași zi, Iorgulescu Jr. a fost tansferat, la cererea expresă a familiei, la o clinică din Italia, mai precizează sursa citată.

Examenele de pilot au fost fraudate în această toamnă!!! Unii nu știau cum se oprește motorul avionului!!!... Ema era actriță în Sibiu și a salvat cinci vieți, după ce o mașină a lovit-o în plin. Familia a decis să-i doneze organe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x