Antena Căutare

Mario Iorgulescu plângea de fiecare dată când consuma droguri și alcool: "Spunea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, un bolid de 300.000 de euro, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu se află în prezent în stare gravă, la spital, iar testele au arătat că în momentul accidentului consumase alcool și cocaină. 

Mario Iorgulescu venea spre Capitală, a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, un bolid de 300.000 de euro, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului. Mario Iorgulescu se află în prezent în stare gravă, la spital, iar testele au arătat că în momentul accidentului consumase alcool și cocaină.

În urma accidentului, au existat voci care au susținut că Mario Iorgulescu se încadrează cu succes în categoria "beizadelelor", a copiilor cu părinți bogați care își permit orice. Mai mult, fiul președintelui FPF, Gino Iorgulescu, ar mai fi avut în trecut probleme cu drogurile și alcoolul și se considerat adesea "neînțeles" și "neiubit".

“Mario e fix prototipul de băiat de bani gata, neținut în frâu. Avea figuri, suferea de interlopisme, dar când bea și trăgea începea să plângă. Plângea că nu e iubit. Că nu a fost, că e certat cu mama lui de mic”, a povestit un tânăr din anturajul fiului președintelui LPF, Gino Iorgulescu, potrivit gsp.ro.

Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l de alcool în sânge

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, ar fi jucat poker cu câțiva prieteni înainte de a produce accidentul teribil în care a murit un tânăr de 24 de ani, tatăl a două fetițe. Mai mult de atât, surse din anchetă au dezvăluit că ar fi băut fie o sticlă plină cu whisky ori două sticle cu vin înainte de a se urca la volan.

În urma rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a consumat cocaină în noaptea în care s-a produs accidentul cumplit. De asemenea, fiul lui Gino Iorgulescu avea o alcoolemie de şi 1,96 g/l de alcool în sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a fost implicat într-un accident rutier produs pe şoseaua Chitilei, soldat cu un mort. În timp ce se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, maşina pe care o conducea Iorgulescu ar fi intrat pe contrasens şi s-ar fi ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 ani.

Foto: Ultimele imagini cu Mario Iorgulescu înainte de accident: „Se simțea foarte bine până când a început scandalul!”... Tragedie pentru familia lui Mario Iorgulescu! Vestea au primit-o chiar azi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x