Antena Căutare

Mario Iorgulescu "zbura" pe şosea cu 240 km/h atunci când a provocat accidentul în care un tânăr a murit

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

UPDATE. Noi detalii şocante ies la iveală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu, în urma căruia un tânăr de 24 de ani, şoferul celeilalte maşini, a murit pe loc. Potrivit unor martori, fiul lui Gino Iorgulescu circula cu o viteză ameţitoare. Acul vitezometrului bolidului de lux s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră, conform Cancan.ro.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un accident produs duminică pe şoseaua Chitilei, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 3,00, Mario Iorgulescu, care se deplasa pe şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus de un alt tânăr.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Șoferul celeilalte mașini, un tânăr de 24 de ani, a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu este în stare gravă la spital.

"Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", a precizat Brigada Rutieră, conform Agerpres.

Sursa video: Antena 3

Un nou incident șocant în zona Caracal! Au fost momente de groază: „S-au dat jos din mașină cu săbii și topoare...”... Declarația neașteptată a lui Gino Iorgulescu (președintele LPF), după accidentul fiului său! „Sperăm ca oamenii...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x