Antena Căutare

Salariile nu vor mai crește! Anunțul care afectează milioane de români: "Nu avem bază legală pentru aceste măriri!"

Anunțul că salariul minim brut ar putea crește din nou în România, de la 1 ianuarie 2020, până la 2495 de lei brut, ca urmare a faptului că în România nevoia cetățeanului este mai mare decât suma minimă pe care o poate câștiga în calitate de salariat, nu reprezintă un aspect viabil în condițiile în care se află în acest moment țara noastră.

Salariile nu vor mai crește! Anunțul care afectează milioane de români: "Nu avem bază legală pentru aceste măriri!"
Salariul minim ar putea fi majorat de la 1 ianuarie 2020

Declarația a fost făcută de ministrul popus pentru portofoliul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, care a anunțat că salariul minim nu se va mări până când nu vor exista consultări clare cu mediul de afaceri.

Violeta Alexandru a trasat măsurile clare pe care le are în vedere dacă va ajunge să preia portofoliul de la Muncă, în situația în care Guvernul Orban va ajunge să fie învestit.

Contrale riguroase privind măririle salariale promise

Violeta Alexandru i-a asigurat pe oamenii de afaceri că nu va face schimbări în legislație peste noapte și nici nu va mări salariul minim fără o bază foarte clară, notează capital.ro. Mai mult, aceasta a vorbit și de un control riguros în cadrul ministerului pentru a se scoate la lumină toate actele care au dus la măririle salariale puse în practică sau promise de fostul ministru, Lia Olguța Vasilescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Replica unui șofer prins cu 151 km/h întrece orice limită! „Nu poate motorul mai mult”... Moșii de toamnă, tradiții și superstiții. Ce nu trebuie sub nicio formă să faci astăzi. Aduce mare ghinion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x