Antena Căutare

Marius Rușitoru, editor de imagine al TVR, a pierit în flăcările de la „Colectiv”

Marius Ştefan Ruşitoru, în vârstă de 27 de ani, care lucra ca editor de imagine în TVR, s-a numărat printre victimele incendiului de vineri seară din clubul Colectiv, informează site-ul stiri.tvr.ro.

Marius Ştefan Ruşitoru avea 27 de ani şi s-a aflat vineri seara la concertul de la club Colectiv în care şi-au pierdut viaţa, până acum, 30 de persoane.

Marius Ruşitoruera pasionat de muzică şi s-a dus, vineri seară, în clubul Colectiv, împreună cu câţiva prieteni, după cum a declarat fratele acestuia, Alex Ruşitoru.

"În seara respectivă, după ce a terminat orele de lucru, şi-a dat întâlnire cu prietenii şi au plecat pentru lansarea acestui album ('Mantras of War', al trupei Goodbye to Gravity, n.r.). Vestea a venit în miez de noapte. După miezul nopţii, una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat că este internată în stare gravă la spital şi am fost şi noi anunţaţi şi am început să căutăm prin oraş.Am luat spitalele la rând", a mai spus Alex Ruşitoru pentru Telejurnal.

Emoţionant! A căzut cu un elicopter, dar a supravieţuit! "Recuperarea este foarte grea!"... Cristi Chivu este alături de victime: Mesajul emoționant transmis pentru familiile îndurerate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x