Antena Căutare

Mark Zuckerberg, al treilea cel mai bogat om din lume. Facebook i-a adus încasări de miliarde de dolari

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook detine o avere de 81,6 miliarde de dolari, astfel ajungand pe locul trei in clasamentul celor mai bogati oameni din lume.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook deține o avere de 81,6 miliarde de dolari, astfel ajungând pe locul trei în clasamentul celor mai bogați oameni din lume.

Zuckerberg a studiat la Universitatea Harvard dar nu și-a terminat studiile, renunțând la facultate în anul 2006 . Acesta a fondat Facebook în anul 2004, afacere care în 2009 l-a făcut pe Mark să fie declarat cel mai tânăr miliardar pe cont propriu, în viață, din lume.

Cucerirea celei de-a treia poziții în clasamentul Bloomberg Index, de către Mark Zuckerberg, aduce o premieră. Pentru prima dată în istorie, primele trei poziții în clasamentul celor mai bigați oameni din lume sunt ocupate de persoane din domeniul tehnologic, fondatorul Facebook fiind depășit de Jeff Bezos, fondatorul Amazon și de co-fondatorul Microsoft, Bill Gates.

Mark Zuckerberg, al treilea cel mai bogat om din lume. Facebook i-a adus încasări de miliarde de dolari

Buffett, președintele și directorul executiv al Berkshire Hathaway Inc a fost cel care a deținut până acum locul trei în clasamentul Bloomberg Index, clasament care urmărește cele mai bogate 500 de persoane din lume.

Sursă foto:bloomberg.com

ADMITERE LICEU 2018: Rezultatele repartizării computerizate la liceu vor fi afișate luni, 9 iulie! Care este următorul p... Calendar admitere liceu 2018 EDU.RO. Tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x