Antena Căutare

Marmureanu: „Vine un cutremur extrem de puternic”

Directorul onorific al Institutului de Fizica a Pamantului, Gheorghe Marmureanu atentioneaza asupra faptului ca un cutremur puternic va afecta zona Moldovei si posibil Capitala.

Seismul va avea epicentrul in zona Vrancei si va fi orientat catre Moscova.

"Dupa analizele noastre, rezulta ca vine un cutremur extrem de puternic, de mare adancime care afecteaza Moldova, Republica Moldova, Ucraina. O parte din energie poate afecta si Bucurestiul sau regiunile dinspre sud, spre Calarasi. Nu putem sti", a spus directorul.

Pe de alta parte, seismologul George Purcar dezminte afirmatia lui Marmureanu si spune ca acesta face predictii in mod arbitrar.

"Gheorghe Marmureanu nu cunoaste problemele de predictie. Face predictii pur si simplu arbitrar. Nu sunt de acord ca la noi in tara sa se faca predictii arbitrare. Marmureanu vorbeste de predictii probabile. A prezice un cutremur complet este mai greu decat a prevedea moartea unui om", a precizat acesta

Foto: Intact Images

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile. Vezi prognoza pentru miercuri si joi!... Fostii detinatori ai caselor nationalizate vor primi de la stat doar 15% din valoarea lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x