Antena Căutare

Marșul pentru Viață, criticat dur: „Babele alea de militează anti-avort îmi plac cel mai mult. Știu ele cel mai bine. Câte avorturi d-alea croşetate au ele la activ numa' bunul Dumnezeu ştie!”

De Buna Vestire, românii au ieşit cu miile pe străzile din marile oraşe, pentru a manifesta împotriva avortului. Mitingul a fost susţinut de Biserica Ortodoxă Română. 

De Buna Vestire, românii au ieşit cu miile pe străzile din marile oraşe, pentru a manifesta împotriva avortului. Mitingul a fost susţinut de Biserica Ortodoxă Română.

Cu toate acestea, nu puțini sunt cei care au criticat manifestarea, mai ales în mediul virtual. De exemplu, o profesoară și-a exprimat indignarea pe Facebook.

„Babele alea de militează anti-avort îmi plac cel mai mult. Știu ele cel mai bine. Câte avorturi d-alea croşetate au ele la activ numa' bunul Dumnezeu ştie!”, a scris femeia.

În Bucureşti, alaiul format din părinţi, copii, studenţi şi preoţi, a pornit în marş din Piaţa Unirii şi s-a oprit în parcul Tineretului. În fruntea manifestanţilor a fost Gigi Becali. În paralel cu marşul din Capitală, au fost organizate manifestaţii şi în alte oraşe din România, dar şi în Republica Moldova. Cel puţin 10.000 de oameni au ieşit pe străzi numai în Bistriţa, Piatra Neamţ, Oradea şi Tîrgu-Mureş.

Capitala s-a transformat într-un manifest al vieții

Mii de oameni au participat la Marşul pentru Viaţă, în Bucureşti, unde amfitrionul manifestaţiei a fost chiar Gigi Becali. Mitingul, organizat de câteva ONG-uri şi susţinut chiar de Biserica Ortodoxă Română a marcat şi în acest an lupta împotriva avorturilor. Părinţi cu copii de mână, studenţi şi zeci de preoţi au pornit în marş, din Piaţa Uniri până în parcul Tineretului.

Cu muzica religioasă în suflet şi în glas, Gigi Becali a condus marşul pentru viaţă, din Capitală.Afaceristul din Pipera a fost printre primii manifestanţi care au ajuns în parcul din Piaţa Unirii, locul din care s-a pornit în marş. Becali a venit costumat şi accesorizat corespunzător.

„De aia facem manifestaţii şi marşuri, ca femeile să înţeleagă că trebuie să fie pe placul lui Dumnezeu, să nu facă avortul”, a spus Becali.

Din Piaţa Uniri până în parcul Tineretului au mărşăluit cei care au ieşit din case, în Bucureşti.

Foto: brrlog.com

Vreme de stat în casă și de făcut orice, căci afară va ploua și va bate vântul! Primăvară, când vii?... Ninge în România ca-n povești! În luna martie, pe unele drumuri se circulă în condiții de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x